Transport:

1. LIVRARE GRATUITA pentru comenzi in valoare de peste 500 RON
* in limita oraselor in care curierul are punct de desfacere, pentru restul localitatilor, va vom contacta pentru o plata suplimentara in functie de numarul de kilometri extra
** pentru sinele de peste 4m se adauga 200RON pentru transportul acestora in afara localitatilor: BucurestiPloiestiTargovisteConstantaBuzauBacauPiatra NeamtFocsaniVasluiSuceavaGura HumoruluiIasiAradTimisoaraSibiuBrasovCraiova.

2. Cost de 25 RON pentru comenzi sub 500RON 
*in limita oraselor in care curierul are punct de desfacere, pentru restul localitatilor, va vom contacta pentru o plata suplimentara in functie de numarul de kilometri extra

2. LIVRARE GRATUITA pentru produsele din Aluminiu si WPC sau pentru KIT-uri Porti Autoportante, KIT-uri Porti Culisante sau a oricaror profile ce depasesc 4m, pana la adresa de livrare in localitatile: Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Constanta, Buzau, Bacau, Piatra Neamt, Focsani, Vaslui, Suceava, Gura Humorului, Iasi, Arad, Timisoara, Sibiu, Brasov, Craiova.
* pentru o destinatie care nu se afla in lista oraselor cu transport Gratuit, transportul este contra cost in functie de greutatea produselor si distanta pana la destinatie (calculul transportului se va face ulterior confirmarii comenzilor)
** se percepe PLATA IN AVANS (ordin de plata sau plata online cu card)